Kathe`s

Kathe`s er eit band som speler country/dansebandmusikk :) Vi har eit bredt spekter av coverlåter, i tillegg til 3 egne låter. Vi har musikk til ein kvar smak

Laila Hansen

http://www.lailahansen.com

Om dere ønsker Laila Hansen

på deres neste arrangemang vennligst ta kontakt med

Tom Otto Terjesenlocal: 906 19 804

mail: tomterje@online.no

Lade & Landstryker`n

http://www.ladyland.no/

Lady & Landstryker'n består av Irene Lie Gjelseth(Vokal) og Rune Gjelseth(Keyboard/Vokal) - Spiller Variert Swingede Dansemusikk 

Etabl. 2000-Tlf-93045140

Presskontakt Rune Gjelseth - (+47)93045140

Bokningsombud Rune Gjelseth - (+47) 930 45 140

Mona Jill Band

http://www.monajill.com/

Mona-Jill Band har vært på veien siden oktober 2013, og har på denne tiden markert seg godt i danseband-/countrymiljøet. Platen «Mitt paradis» har vært spilt jevnlig på radioen og er solgt i hele Skandinavia.

Bandet har flere ganger spilt på Skandinavias største dansebandfestival i Malung i Sverige.

Flere topp plateanmeldelser og god respons fra publikum har gjort at Mona-Jill Band på svært kort tid har etablert seg som et attraktivt band.

Mickes

http://www.mickes.no

Bandet Mickes har funnets i 20 år, bandet har to album, et flertall singler, tv/radio fremtreden bak seg, men hadde sitt store gjennomslag 2005 i Årets danseband melodi med melodien ”Fire Små ord”. Etter en hektisk periode er nå deler av besetning byttet ut, og vi har øvd inn et helt nytt reportuar med ny «sound» . Akkurat nå er vi i studio for de siste finpuss på to nye låter som blir presentert i løpet av september.

I Sverige kategoriseres danseband som regel som Mogen eller Moderne. -Vi prøver å følge den svenske dansebandtrenden., der det er Scotts, Blender, Date og Kindbergs mfl som baner vei for den ”Moderne” dansebandmusikken.

Myke Menn

Myke Menn Duo spiller musikk fra 50-2000 tallet med stor fare for allsang og ennå større fare for at det rykker i dansefoten😎 Passer til alle typer arrangementer. Vi kan også stille som trubadur duo, med akustisk gitar og bassgitar.

Nils Gunnar Moen

http://www.nilsgunnar.com

Mer info på hjemmesiden

Nina Flaaseth

http://www.ninaflaaseth.net/

Personlig information Traditional countrymusic artist , vocalist and performer Genre Norwegian singer / songwriter , Trad .COUNTRY Music artist ! ALBUM " Nina Flaaseth - Living On " avaliable @ Itunes , Spotify , Wimp / Tidal , Amazon .....You can also by an CD @ this site - please contact us.

Ole Ivars

http://www.ole-ivars.no/

Ole Ivars er Norges definitive danseband og i 2014 feiret de 50-års jubileum.De har utgitt over 45 album og mottatt en rekke spellemannspriser

PÅNDUS BAND-FANSIDE

PÅNDUS er ett country / danseband med base i Skien..

Sommer og høst 2019 ligger klar med masse artige jobber.

Bandet består av

Ole Rønning - vokal & gitar, Thor Brekke - gitar & vokal

Alf Högstöl - piano, gitar & vokal, Knut E. Johansen - trommer

Kjell Tore Bergsveen - Bass, TrondHaug- Steel & trekkspill

Lydmann og rigger - Gyrd Simonsen

For booking kontakt Formann / management : Bjørnar Rønningen Tlf : 90197809

 

PK & Dansefolket

 

PK Støbakk startet PK & DanseFolket med en TV-serie hvor PK ble fulgt tett i et år. TV-serien fikk 5 på terningen av VG dagen etter seriestart og mange musikere kjente seg igjen i denne og folk fikk et innblikk av hva som ligger bak. Etter dette har PK gitt ut 13 plater - 20 videoer, nominert til Spellemann-pris 4 ganger og er i dag et av det best etablerte bandene i Norge.

Poulina & Geir Ødegårdens Duo

Mer info på Facebook

Picazzo

http://www.picazzoband.no/

Picazzo ble dannet i 1992, fikk Spellemannspris i 1998 - og gjorde comeback i 2014. 25-års jubileeet feires med live-CD'en "Hvis morgendagen aldri kommer".

Rune Rudberg Band

http://www.runerudbergband.no/

Oppstart av dagens Rune Rudberg Band ble til da bandet Ground Zero, våren 2011, innledet et samarbeid med Rune Rudberg og dannet bandet Rune Rudberg Band.

Bandets medlemmer var ved oppstarten Rune Rudberg, Tor Brasetvik, Vidar Eilertsen, Egil Brattås og Ole Kopperud. Vår første spillejobb var på dansefestivalen i Sel 13 og 14 juli 2011.Etter den tid har vi fått stadig flere spillejobber og god omtale i media.

Nye bandmedlemmer har kommet til. I dag består Rune Rudberg Band av: Rune Rudberg - vokal og gitar, Tor Brasetvik- bass, Egil Brattås- gitar, Geir Torgersen- tangenter, Geir Hilsen- trommer og Tore Blestrud - steel guitar.

Rainbow

Rainbow er et moderne danseband fra Østfold. Ny utgivelse 2017 Bjerke sag

Bokningsombud Lars Kristoffersen, Tlf +47 902 06 910

Rabalders

Om Bygdemusikk-duo bestående av Øyvind Eikre og Harald Undheim fra Rogaland. Variert dansemusikk med hovedvekt på country, danseband og gamle hits

Splint

http://www.splintamusikk.com/

SPLINT er et band fra Bergens området som har gitt ut EP "Fri' på eget forlag. Melodiøse sanger, energi og allsang er det en gjerne forbinder SPLINT med.

Steinar Engelbrektson Band

http://www.steinar-engelbrektson.no/

Steinar Engelbrektson Band kommer fra Nordfjord på nordvestlandet. Bandet er kjent for dansbar countrymusikk.

Mange vil nok nikke gjenkjennende når de hører låter som På grunn av bagateller, Ikkje gje opp håpet og Heim til Nordfjord. Dette er låter som skaper stemning og høy allsangfaktor rundt om på dansearenaer over hele landet.

STEINAR ENGELBREKTSON COUNTRYDUO

http://www.steinar-engelbrektson.no

Duoen

Steinar Engelbrektson og Sissel Lunde Sundby er også med i Steinar Engelbrektson Band.

Duoen spiller dansbar cuntry, og tar på seg spilleoppdrag over hele landet.

The Poor Boys CC Revival Band

http://rustnetrubadurer.no/index.html

The Poor Boys CC Revival band er Norges råeste Creedence tribute band. Bandet har base i Bergen.

TOTTIS Duo/Trio

Vi er en duo/trio/band som spiller all slags musikk til enhver anledning.

Vi finnes på Facebook