Larz Kristerz

http://www.larzkristerz.com/

Larz-Kristerz bildades våren 2001 i Älvdalen. Jo, det är en blandning av flera olika Älvdalsband.

 Gemensamt för samtliga medlemmar är en svaghet för dansband från 70-talet.

”Folk som kommer och dansar verkar, faktiskt, ha lika roligt som vi och det är det vi försöker uppnå. Vi vill sprida glädje. Vårat motto är att de som lyssnat på oss en kväll ska gå hem med ett leende på läpparna.”

Lasse Stefanz

http://www.lassestefanz.se

Om Lasse Stefanz bildades 1967. 

DEN ENDA OFFICIELLA FACEBOOKSIDAN FÖR LASSE STEFANZ! Nordens största dansband

Detta är Lasse Stefanz ENDA Officiella sida. Här kan du få svar på dina frågor kring bandet samt ta del av exklusiva bilder/ljudmaterial mm på killarna ...

Bokningsagent LS Tonart 044-21 29 99

Lövgrens

http://www.lovgrensorkester.se/

Om Lövgrens är ett utav Sveriges populäraste dansband. Repertoaren består av mogen dansmusik som levereras med smittande spelglädje

Bokningsagent Nöjeskällan Mats mats@nojeskallan.se

Likes

http://www.likesband.com/

Likes är ett modernt dansband från Trelleborg.

Vi har en modern repertoar blandad med både gamla och nya låtar, även några egna låtar finns med.

Likes bokas genom Nöjeskällan.

Matz Rogers

http://www.matzrogers.se/

Vi utfår från Sunne i Fryksdalen som ligger i sagans och kulturens Värmland ca 7 mil norr om Karlstad. Precis som hos alla andra värmlänningar, så ligger humorn oss varmt om hjärtat, och nära till hands.

Att ta det mesta med ett skratt, det är vi gôrbra på. Vår ambition är att alltid bjuda vår danspublik på en bred och allsidig repertoar.

Så varmt välkommen ut och dansa till oss i Matz Rogers. Vi ses på dansgolvet när "vi håller Sverige dansande"

 

Martinez

http://www.martinez.se/

Martinez är Härnösandsbandet som bjuder på sväng från sin egen låtskatt kryddat med låtar från förr. Martinez har medverkat i bl.a Bingolotto, Allsång på Skansen och haft haft flera låtar på svensktoppen.

Sångerskan Sandra blev 2016 utsedd till årets sångerska och vann en Guldklav i Malung. Sann spelglädje utlovas och en doft från 60-talet gör sig påmind när Martinez bjuder upp till dans.

För en helgjuten afton med härligt danssväng: Boka Martinez! LS Tonart +46(0)44-212999 eller Nöjen i Norr +46(0)90- 141035. I Norge. JH Formidling +4790551087

Mats Bergmans

http://www.matsbergmans.nu/

Mats Bergmans utveckling och historia! Kan ni läsa på hemsidan.

Gå gärna in på Facebook sidan 

Hemort Nyköping

Matz Bladhs

http://www.matz-bladhs.se/

Om Matz Bladhs är en av Sveriges mest älskade orkestrar, med över en miljon sålda plattor och över 5 000 genomförda konserter/spelningar.

 

 

Mannerz

http://www.mannerz.se/

Om Mannerz är ett ultramodernt dansband som hade sin första spelning i Dansbandskampen 2009.

Med moderna foxlåtar har man hittat sin speciella nisch blandat med gamla godingar.

Hemort Stockholm/Västerås

Mickeys

Om Mickeys är ett dansband som bildades i Aspås i Jämtland 1989.

I början fick man kämpa mot Walt Disney Company för rätten till namnet (Musse Pigg heter Mickey Mouse på engelska), men gick segrande ur striden.

Bandet har vunnit en dansbandstävling som Svenska musikerförbundet och Café Norrköping anordnade 1995 och deltog i Dansbandskampen 2008.

Bokningsombud LS/Tonart

Läs mer om Mickeys på Facebook

MICKES

 

Om Mickes är ett band från Umeå som spelar svängig dansmusik för en bred publik.

Hemort Umeå-Täfteå-Vännäs

Kom in på våran sida på Facebook

Micke Ahlgren`s

Ett av sveriges mest publikdragande dansband. Låtarna du känner igen & älskar.

Alltid lättdansat, musikaliskt, svängigt & publikvänligt ljud. Personlig 

Måttot för Micke Ahlgrens är "Dansmusik för mogen publik!"

Presskontakt Micke Ahlgren Tel +46702133000

Bokningsagent

Micke Ahlgrens Micke Ahlgren +46702133000

Petter Sand +46708607770

Mogna Män

http://www.mognaman.se

Mogna Män kallar sig ett nytt mogendansband som även skulle ha kunnat ta namnet Dansbands-veteranerna. Medlemmarna har nämligen samtliga tidigare spelat med en rad olika toppenband.

Sångaren Kjell Malmborgs sköna röst har tidigare hörts i band som Chiquita, Säves och han har även vikarierat i Schytts samt varit med i Bengt Hennings.

Från samma band kommer även Roland Ask, sax. gitarr och sång och Kenneth Färnlund klaviatur och sång har ett förflutet från både Chiquita och Tommy Elfs.

Mogna Män lever upp till sitt namn genom att spela gamla, goa dansbandslåtar, just en sådan repertoar som den mogna dansanta publiken tycker om att dansa till.

Ninnaz

http://www.ninnazorkester.se/

Bandet bildades en kväll i augusti 2004. Vi satt hemma som vanligt med våra gitarrer och spelade och sjöng.

Det var då tanke på att starta ett dansband dök upp. Att åka ut och spela glad musik för dansant publik skulle väl inte vara så tokigt?

Ninnas Orkester består av 5 duktiga medlemmar som älskar dansbandsmusik! Vi har en mycket bred repertoar där vi blandar nya och gamla klassiska dansbandslåtar, 60-tals låtar, schlagers med mer modernare dansmusik.

NIKITAS

 Vi spelar dansbar musik för alla, ung som gammal.

Hemort Uppsala Bokningsombud Nöjesmetro.

Bokningsagent Nöjesmetro.

Vi finns på Facebook

Orient

 

Om Orient - Dansmusik från Blekinge!

Orient finns på Facebook

Pia Pihlgrens

http://www.piapihlgrens.se/

Pia Pihlgrens är ett erfaret, fräscht dansband från Åmotfors i Värmland, Sverige.

Vi satsar på att spela traditionell dansmusik i modern tappning. Vi spelar mycket eget material och det har gjort att vi har skapat oss en egen profil och ett eget sound.

Pias säregna och personliga röst har också gjort att vi står ut bland mängden och eftersom vi har totalt fyra stycken leadsångare i bandet kan repertoaren fyllas med många olika typer av låtar och stilar.

Perikles

http://www.perikles.se/

Det som en gång 1974 började som en fritidsaktivitet efter skolan har genom åren kommit att forma det Perikles som fortfarande turnérar land och rike runt som band!

Medlemmar har kommit och gått genom åren men Anders, Wellbo och Pex har bestått! Namnet tog man efter den danske "öl-gubben Perikles" i förhoppningen om att få lite "gratis reklam" och åka lite "snålskjuts" på Tuborgreklamen.

1982 kom det stora genombrottet med låten "Var ska vi sova inatt", ett varumärke som ibland är större än själva bandnamnet och en låt som än idag får fart på gammal som ung! 1994 medverkade man även i Melodifestivalen med låten "Vill du resa till månen med mig", där man slutade på en 6:e plats.

Per Håkans

http://www.perhakans.se/

Historien om Ph´s

Börjar 2011 då Per-håkan helén känner att det skulle vara kul att lira igen, efter över 30 år och som en av grundarna av det populära dansbandet sannex kliade det i fingarana.

Pelle tog kontakt med gamla kollegor ifrån förr och succén var snart ett faktum. Från början var det tänkt som ett hobbyband men på kort tid vann ph's publkiens hjärta och bokningarna välde in.

Ph's bestod från start av

Gitarr & Sång: Per-Håkan Helén

Bas & Sång : Christian "Mini" Olsson

Trummor & Sång : Björn Norbäck

Keyboard & Sång: Linus J Karlsson

Rivalerna

http://www.rivalerna.com/

Succébandet Rivalerna nystartade 2016 efter en kortare paus och är nu bättre än nånsin.

Efter medlemsbyte består nu Rivalerna av Andreas Hedenskog och Pontus Björsner. Två stora profiler som båda var med och bildade Casanovas 1989, och som fortsatt var en del av bandet till 2004.

Tillsammans gjorde de mängder av framträdanden i TV och hade nio låtar på Svensktoppen. Framgångarna kröntes med segern i Dansbands-SM 1998.

Streaplers

http://www.streaplers.se/

Streaplers bildades 1959. Idag består bandet av Kenny Samuelsson, Kjetil Granli, Anders Lasson, Per Lundin & Henrik Göranson 1959 Streaplers bildas.

Med från start är tvillingarna Göran och Håkan Liljeblad, Lasse Larsson, Mats Alfredsson och Gert Lengstrand.

Debuten äger rum på Lorensbergs Cirkus och en vecka senare får bandet en spelning på Rondo i Göteborg.

Sannex

http://www.sannex.nu/

Snabbfakta om Sannex

Sannex är ursprungligen från Uppsala och startade 1977 som ett skolprojekt Inga originalmedlemmar är kvar Sedan 2013 driver Andreas bandet och utgår nu från Skåne Sannex företagssäte är i Skurup Bussen och uppsamlingsplatsen är i Nybro pga.

bra kommunikationer Andreas Olsson är uppväxt i Kävlinge/Skurup och bor nu i Beddingestrand och har sjungit och spelat gitarr i Sannex sedan 2007 Andreas är även frontfigur i bandet Jon-Emil Oscarsson bor i Solna ihop med sin familj och började i Sannex 2018 Patrich Rundström kommer från Nybro och har spelat piano i Sannex sedan 2013 Micke Norsten kommer från Örebro och har spelat trummor i Sannex sedan 2009 Sannex spelar ca 140 spelningar per år

Sandins

https://www.sandins.nu/

Sandins är ett värmländskt dansband med spelglädje och härlig, dansvänlig musik. Vi turnerar över hela Sverige och sprider glädje på dansgolven.

Bokningsagent -: Susanne Zell Nöjesproduktion :- Anna-Carin Andersson: 070 - 394 64 00 anna-carin@zell.se Susanne Zell: 0504 - 491 88 zell@zell.se

Scotts

http://www.scotts.nu/

Om Scotts är ett band som spelar modern dansmusik som passar både den äldre och yngre publiken.

Sounders

http://www.sounders.se/

SOUNDERS bildades 1975 och blev snabbt en av Västsveriges populäraste dansorkestrar. Sedan starten har Sounders släppt 16 fullproduktioner samt ett stort antal Cd-singlar.

Har även medverkat på en mängd samproduktioner typ Mr Music, Dansgalaserien, Lasse Stefans med gäster, Dansmix, mm.mm. Orkestern har genom åren medverkat i otaliga Radio-och Tv-program samt gjort bejublade shower i Sverige, Norge och Danmark.

Även om Sounders figurerat i många stora sammanhang, har dom alltid satt närheten till sin trogna publik i första hand. Sounders ambition har alltid varit att ge publiken en helkväll. "helkväll". GLATT, DANSANT OCH TREVLIGT. EN KVÄLL ATT MINNAS!

Skåningarna

Om Skåningarna bokas genom Nöjeskällan. Bokningsombud www.nojeskallan.se

Skåningarna finns på Facebook

Stefan Borgs

http://www.stefanborgs.se/

Dansmusik Bandmedlemmar Stefan B Sång,Gitarr Stefan P Sång , Trummor. Tony P, Sång,Bas. Jens N,Sång ,Gitarr, Saxofon . Per-Erik D.Sång Klaviaturer

Hemort Mariestad Presskontakt stefanborgs.se

The Happy Ones

Vi är 6 glada gossar i våra bästa år som äntligen får göra det vi helst vill…. nämligen rocka så håret på armarna reser sej!!!

Gammal hederlig Rock´N´Roll från tiden när svänget var viktigare än att spela 100% felfritt.

Hemort Lit (tätort)

 Bokas på nr: +46 738 033 980 (Johan)

The Playtones

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Playtones

I en lång rad olika konstellationer har medlemmarna spelat land och rike runt sedan länge. Det har spelats country, rock'n roll, blues och rockabilly - allt i klassisk 50-tals stil. Och här har vi den gemensamma nämnaren - som fört dem tillsammans - och som format hjärtat, själen och svänget i Playtones. En gemensam kärlek till rötterna i den den amerikanska 50 och 60-talsmusiken, med influenser som Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Chet Atkins och Johnny Cash.

Stjärnan i bandet, sångaren och pianisten Stefan Jonasson, har hittills hunnit avverka turné i USA, medverkat i ”Sikta mot stjärnorna” och har stått på samma scen tillsammans med flera av de gamla storheterna från 50-talet. Övriga medlemmar är Jonas Holmberg (The Hub Caps), gitarr och körsång, Mattias "Doghouse Matt" Schertell, kontrabas och Johan "Sweet" Svensson på trummor

Thor Görans & Agneta Olsson

http://www.thorgorans.com/

Om THOR GÖRANS med Agneta Olsson - Ett av Sveriges och Nordens mest älskade och folkkära dansband.

Ett av dom verkligt stora banden!

Biografi

Ett av Sveriges och Nordens mest älskade och folkkära dansband, äntligen tillbaka på Dansbandsscenen! Ett av dom verkligt stora bande

Titanix

http://www.titanix.se/

Titanix är ett modernt dansband som spelat på heltid sedan 1989, med andra ord en mycket rutinerad orkester.

Med i bagaget finns bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Kulturpris från sin hemkommun, Guldklavenomineringar samt har blivit tvåa i Dansbandskampen 2009.

Om Välkomna in på vår Facebook sida alla som är intresserade av oss i Titanix. Bokningsombud Titanix: info@titanix.se Nöjeskällan: 0470 - 72 87 00