Arntsswingkurs.no

http://www.arntswingkurs.no/

BERSKAUGHALLEN INGENIØR RYBERGS GATE 115, 3027 DRAMMEN

Telefon: 92 42 56 10

Bli med å opplev gleden med å danse. Da starter du/ dere med et swing/ rocken roll kurs. Kurset bygger på norsk folkeswing som går i norsk folkeswing.

Arntsswingkurs holder til i Berskaughallen på Åssiden i Drammen og driver med swingkurs og arrangerer dansefester. Dansefestene er lokalisert på Lierskogen Heiaveien 2,

Buggskolan

http://www.buggskolan.com

Kyrkbytorget Göteborg

Ring +46 76 171 84 74

När vi startade Buggskolan så var det med ambitionen att ge alla möjligheten att lära sig dansa på sina egna villkor.

Det kan vara allt från att man vill ha trevligt och träffa vänner genom att gå en buggkurs eller träna någon gång i veckan för att få bättre kondition.

Datum för grundande Agneta & Kjell-Åke Stålstrand

Danscentrum Göteborg

http://www.danscentrum.nu

Hammars Badväg 38 Västra Frölunda,

Västra Götalands Län, Sweden

Ring +46 70 928 29 22

Monica Glingborn som driver Danscentrum älskar att dansa. Så mycket att hon vill lära alla andra också att dansa. Monica har jobbat som lärare i bugg sedan tidigt 70-tal och har inga planer på att sluta på länge.

Vi har buggkurser på Exercishuset, Heden. Vi har allt från nybörjare till avancerad bugg. Alla åldrar är välkomna. Vi har även privatlektioner i bugg och brudvals. Vi har även kurser i bugg för företag, skolor och föreningar mm. Bugg på möhippan eller svensexan? Exempel på andra buggarrangemang: Kom igång före festen med 1 tim buggkurs. Kom med egna förslag! Vi gör allt för att tillfredställa Era buggbehov. Hör av er för mer information.

Gofotn Danseklubb

http://www.gofotn.no

Gofotn Danseklubb 7357 Skaun  

7357 SKAUN

Mobil: 90823790 - 90579630

Gofot'n danseklubb, Skaun er en medlemsbasert klubb for Skaun og omegn. Skaun ligger ca. 3 mil sør for Trondheim. Klubben arrangerer 4-5 dansefester for året.

 

Grenland Rock og Swing klubb

http://grenlandswing.no/hovedside/

Stadionvegen 4, 3919 Porsgrunn Porsgrunns kommun

Ring +47 976 03 974

Grenland Rock & Swing Klubb ble formelt startet 24. april 1990. Det første året var klubben i et samarbeid med Kom og Dans/Johan Fasting, men vi ønsket som selvstendig, ikke-kommersiell klubb å stå friere og avsluttet det vedtektsfestede samarbeidet etter ett år. Klubben er idag medlem av Norges Swing og Rock'n Roll Forbund. N.S.R.R.F. er en avdeling av Norges Danseforbund som er tilsluttet Norges Idrettsforbund. Kommentarer, forslag eller spørsmål til klubben? Ta gjerne kontakt med styret eller skriv en e-post til Grenland Rock & Swing Klubb: info@grenlandswing.no

Kom Loss och Dansa med oss

Adresse: Vessigevägen, 311 94 Falkenberg, Sverige

Telefonnummer: +46 346 194 21

Vi arrangerar och lär ut dans, Gammaldans, Bugg, Foxtrot, m.fl. kurser i stora o små grupper, inför bröllop, på kickoffer, som ren träning o friskvård. m.m.

 

 

Lenas Danskola

http://www.lenasdansskola.se/

Mölndal Folkets Hus Göteborgsvägen 19 431 30 Mölndal

Ring +46 70 566 72 72

Lenas dansskola erbjuder nybörjar och fortsättningskurser i modern bugg och foxtrot. Vi arrangerar också dansresor till Kroatien på sommaren.

Kom och dansa tillsammans med oss och känn glädjen och gemenskapen. Vi ses på golvet!

Moss - Swing Club

http://www.moss-swingclub.no/

Dronningensgate 23 Moss kommun

Ring 978 82 583

Moss-SwingClub ønsker å skape et uformelt miljø for alle som liker å danse og da spesielt swing. Vi er en gjeng fra mange forskjellige yrkesgrupper i alle aldre som treffes for å oppleve gleden av å danse til fengende og glad musikk i mange former.

Moss-SwingClub ble stiftet våren 2010 Org Nr:995400197 Vi er organisert som en ideell organisasjon og en idrettsklubb som igjen er en del av Norges Danseforbund (ND). Norges Danseforbund er et av særforbundene til Norges Idrettsforbund (NIF).

Trestads Dansare

http://www.trestadsdansare.se

Båberg , Trollhättans kommun

Är en ideell dansförening vars verksamhet i huvudsak är baserad på motionsbugg. Vi håller till på Träffen Båberg strax utanför Trollhättan.

* Motionsbugg: Vi träffas på torsdagskvällar mellan 19:00 - 21:30 och står själva för musiken. Vi är flera musikvärdar som turas om att sätta ihop spelprogram med hjälp av föreningens musikmaterial.

Vi spelar all slags musik; traditionell dansbandsmusik, country, rock´n roll, jazz mm. Bara rytmen är go´ så går det mesta att bugga till. En och annan foxtrot lägger vi också in så vi kan hämta andan.

Alla åldersgrupper, från ca 15 år till 75+, finns representerade.