BLUE HAWAII

http://www.bluehawaii.dk

Ett danskt danseband

Det er en af grundene til at vi, som danse og festband gennem de sidste 20 år markeret os, som et af Danmarks mest benyttede band. Dette gælder alle steder, lige fra private arrangementer, kroer, hoteller, firmafester, foreningsfester, byfester, havnefester og til halballer. Vi er et band der blandt andet er kendt for at have et utrolig bredt repertoire inden for dans og fest, og spiller dermed en lang række sange fra 70’erne og frem til i dag. Det gør at vi rammer meget bredt til både store og små fester.

Musikken er alt som folk kender og kan synge med på og det hele leveres altid med en enorm spilleglæde, professionalisme og et glimt i øjet.

KANDIS

http://www.kandis.dk


Kandis er rejsende i livsglæde.

Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang.
Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Siden debuten til et enkebal på Hotel Phønix onsdag 4. januar 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv.