Dansbandradioen

http://www.dansbandradioen.no

Dansbandradioen ble startet Januar 2018 som ett hobby prosjekt. Det hele gikk ut på att Thor Arne´s samboer ønsket en musikk kanal på kjøkkenet som spillte alle favorittene våres hele tiden med alle nye låter vi kom over vi likte.. Senere har den utviklet seg til å bli en nettradio for alle de danse intresserte.

 

 

 


På Dans med Kurt

http://padansmedkurt.se

VÄLKOMMEN! KUL ATT SE DIG PÅ MIN SIDA.

Det här är mitt bidrag till dans- och dansbandskulturen i Sverige. Jag har försökt täcka in allt som jag tror kan intressera dig, allt som du vill veta, allt du vill höra, allt du vill se

Dansbandssidan


Dansbandssidan

http://www.dansbandssidan.com

 

Välkommen till Nordens största Dansbandssida på Sociala medier. Dansbandssidan.com är för oss som gillar "Dansbands, schlager&County". Varmt välkomna

 

Utgivare Christian Andersson Allmän information Norden största Dansbandssida på sociala medier.


Danslogen

http://www.danslogen.se/

Välkommen till Danslogen

Här kan du hitta i danser i Sveriges största register över danser.

 


Utängens Loge

 


Radio Laagendalen


Ginza

http://www.ginza.se

Över 300 000 artiklar i vårt sortiment. Musik - Film - Spel - Retro/Nostalgi - Elektronik - Böcker. Årets e-handlare 2015. 


JH Formedling

http://www.jhformidling.no/

JH Formidling ønsker et nært samarbeid med arrangører og artister. 


Danseguiden

http://www.danseguiden.net

Forventningene til Skien Bobil og Dansefestival var satt høyt fra arrangøren.  Her skulle det satses på topp orkestre, for å trekke danseglade fra hele den sydlige delen av landet. Det hele skulle foregå i Skien Fritidspark. Det er et unikt sted med mange muligheter for å skape et flott arrangement over to dager.
Prisene på inngang, bobilparkering og hotellovernatting bar preg av ny rekord på et slikt arrangement. To av de opprinnelige annonserte hovedbandene valgte å trekke seg. De ble erstattet av en duo, og et svensk band som har hatt mange spillejobber i Hedemark området. Det svenske bandet har spilt på Seljordfestivalen. Publikum oppfattet dette som en nedgradering av arrangementet. Arrangøren beholdt prisene, til tross for tilbakemeldinger om at de var satt for høy

Når det forventes at det skal komme 500 pr kveld, og det kommer mindre enn 200 fordelt på begge kveldene, må arrangementet betegnes som en fiasko. Artistene leverte varene. De danseglade som var på plass kunne utfolde seg av hjertens lyst på et stort parkett-dansegulv.

Arrangøren våkner garantert opp til en blåmandag i dag, og kan nok forberede seg på et solid underskudd. Det er å håpe på at arrangøren har sørget for at alle som har bidratt med å realisere dette arrangementet får dekket sine krav.

Da undertegnede ankom, Skien Bobil og Dansefestival lørdag, for å lage en reportasje i Danseguiden, ble vi fortalt av vakter at vi var uønsket. Vi fikk ikke komme inn på arrangementet. Selv er arrangøren en av de aller ivrigste til å legge ut bilder og video fra andre arrangementer. Fra sitt eget arrangement er det mandag morgen ikke et lagt ut et ord eller bilde.

Hele dansenorge’s Solvår var selvfølgelig på plass.
Her er link til video fra Solvår’s Facebookside.
Pia Pihlgrens

Lasse Sigfridsson

Rainbow

Contiki

Det er ikke første gangen underrtegnede, og andre som følger med i dansebandbransjen, opplever at nye arrangører går på en smell. Det er  trist når et idrettslag må jobbe dugnad, for å kunne betale sin forpliktelser etter et arrangement, som var ment å gi penger til klubbkassa.

En merkbar nedgang for dansegalla-arrangementer startet med julebordsesongen 2009. Svenske Michael Silverskjold gikk ut og averterte store dansegalla i flere norske byer. Christer Sjøgren, Wenche Myhre og Elisabeth Andreassen var navn som fikk folk til å kjøpe dyre billetter. Et av stedene var Valhall i Oslo. Tusenvis av mennesker hadde på forhånd innbetalt millioner av kroner for billetter.

Sannheten var at artistene ikke engang var booket, og alle arrangementene ble avlyst kort tid før de skulle avholdes. Ingen fikk igjen billettpengene. TV2 har vist denne saken både på nyhetene og i programmet «TV2 hjelper deg», uten at det hjalp for billettkjøperne. Etter dette ble det en merkbar nedgang på forhåndssalg av billetter til arrangementer over hele landet. Det var  en av årsakene til at arrangøren la ned dansegallaen i Drammenshallen. Forhåndssalget av billetter var tilnærmet null.

For to ar siden kom en ny arrangør på banen. Det blir ny dansefest i Drammenshallen for tredje gang med denne arrangøren 19 januar 2019.

 

 

 
categories

Firda Tidend

http://www.firdatidend.no

Lokalavis for Gloppen og Jølster


Eviate

http://www.eviate.no

Lyd, lys, scene. Alt til ditt arrangement. 


Nöjeskällan

http://www.nojeskallan.se

 

Nöjeskällan är en källa till nöje i Sverige. Nöjeskällan bokar samt marknadsför åt och för artister/artist, dj, dansband, stand-up, komiker mm


DansBandDax

http://www.dansbandsdax.se

 
Dansbandsdax.se - Du önskar, vi spelar!

Får Jag Lov

http://www.fjl.se

Får Jag Lov, tidningen för dig som älskar dansband, country/rockabilly & schlager! Prenumerera


Kjelles Dansotek

http://www.kjellesdansotek.se

Vår verksamhet koncentrerar sig i huvudsak till service och information inom dansbandsbranschen. Idag arbetar vi med Topplistan, som är en Sveriges största dansbandslistor.


Buggskolan

https://www.facebook.com/Buggskolan/videos/1868990606491906/http://www.buggskolan.com

När vi startade Buggskolan så var det med ambitionen att ge alla möjligheten att lära sig dansa på sina egna villkor.
Det kan vara allt från att man vill ha trevligt och träffa vänner genom att gå en buggkurs eller träna någon gång i veckan för att få bättre kondition.

 


Stommes Loge & BoråsParken & Trollhättans Folkets Park

 

Beskrivning
 

Sommarens danz"Palatz" UNDER DANZKVÄLLAR FOTAR VI PÅ LOGEN MELLAN 19:15 - 19:45 VILL DU INTE VARA MED PÅ FOTON SÅ - DANSA INTE DÄR VI STÅR OCH FOTAR. HÄLSNINGAR ALF & JEANETTE Webbsida: http://www.stommens-loge.se/ ____________________________________ Alfs övriga danz platser: Boråsparken: http://www.facebook.com/groups/149876221716804/ ----------------------------------------------- Trolhätteparken: http://www.facebook.com/groups/205246666251767/ -----------------------------------------